seo

Óvakodni kell az első öt Google-találattól?

Barátomnak mesteremberre volt szüksége, beírta a szerinte megfelelő kulcsszót a Google-be, az első helyen kiadott találatot felhívta. Kijöttek, megcsinálták – drága volt. Semmilyen minőségi kifogás nem érheti a céget, korrekten számlát adtak a munkáról, de többe került, mint a piaci átlag. Ha ez sokszor előfordul, kialakulhat itthon a gyakorlat, hogy a találati oldalról csak lapozás után választunk. Lehet, hogy lesz olyan megrendelés, sorolj hátrébb engem a Google-ban, nem akarok drágának látszani.

Óvatosan most már a címekkel!

Néhány hete írtam egy szöveget arról, hogy vajon tényleg segítség-e az a mostani intézkedés, amely közbeszerzés nélkül engedi be a termelők áruját a helyi közintézményekbe. Igen kevés gondolkodással a Krumpli van eladó címet adtam ennek a cikknek.

SEO, vagy nem SEO – nemesb-e a lélek?

Keresőoptimalizálás nélkül ne akarj semmit a weben. Ha nem vagy jó helyen a keresőben, senki nem fog látni. Úgy építsd a weblapot, hogy a Google szeresse. Nyerd el a Google kegyeit. Metázz, mert metázni jó. De vigyázz, két egyforma meta rosszpont. Ugyanaz a tartalom kétszer rosszpont. Sok rád mutató link – gyanús. Kevés rád mutató link – gyanús.

Tartalom átvétel
More comments here