online

A megszakított jelenlétről

Legnagyobb értékünk ma nem a pénz, hanem az idő. Időt áldozunk emberekre, tevékenységekre, a hobbinkra és szenvedélyünkre. Órára, percre beosztott idővel él egyre több ember, hogy létezni, dolgozni tudjon. Félünk elvesztegetni az időt. Időből ugyanis kevés van. Az osztott idővel párhuzamosan fogy el a jelenlétünk is emberi kapcsolatokban, közösségekben, munkahelyen, vagy bármilyen más társaságban.

Az újragondolt pokerbonuszklub.hu

Sok időt töltsön egy látogató az oldaladon, vagy gyorsan találja meg, amit keres? Pörögjön az oldalletöltés, és minél több oldalt nézzen meg ügyfeled, vagy egyetlen oldal behívásával tudjon tájékozódni és dönteni? Ha sok oldalt megnéz a portálon, vajon megtalálta, amit keresett? És persze: vásárolt-e a termékedből, melyet online kínálsz? Kézre esően használható, könnyen áttekinthető, az eszközök széles skáláján azonos élményt nyújtó az oldalad? A webdesign talán legfontosabb kérdései ma ezek. (x)

Vigyázz, mert turisták jönnek!

Berényi Konrád írja, hogy immár akadálytalanul elérhető minden eszköz, amellyel online tartalmat lehet előállítani. Az elektronikus média a gyakorlatban nélkülözheti a stúdiót, a szerkesztőséget. Komplett rádióadást, tévéműsort lehet előállítani otthon. Konrád ugyanott olvasható figyelmeztetése azonban helyes: kritika nélkül képtelenség bármilyen szakmát gyakorolni. Jó ízlés, mérték nélkül tartalmat ontani a netre kockázatos.

Tartalom átvétel
More comments here