kommunikáció

Ezt a Párt mondja, Allah mondja, a Facebook mondja

szűrők, információ, hiteles, kritika, kommunikáció, facebook

Bizalmatlanok vagyunk, nem hiszünk a médiának, kétkedve fogadjuk a köztársaság intézményeinek közléseit, kritikusan szemléljük a politikusokat, azt gondoljuk, hogy a szolgáltatók lépten-nyomon megpróbálnak átverni. Korunk hőse minden pillanatban – mint a kiscserkész – igyekszik résen lenni. Emellett persze bölcsebb, mint az Úr, hiszen az Isten mindent tud, míg mi szinte mindent jobban tudunk.

Mi történik másfél óra alatt?

west balkan, West Balkán, kommunikáció, média, hírfolyam, online, jelenlét,

A közösségi média épp olyan, amilyenek a felhasználói. Tarka, sokféle, pontos és szétszórt, mókás és komoly. Az online média pedig – mutatis mutandis Darvasi Laci mondatában – olyan, amilyen a legjobb és a legrosszabb cikke, illetve az impresszuma. A szombatról vasárnapra virradó éjszaka történt tragédia újságírói és intézményi kommunikátori tanulsága pedig az, hogy nincs idő a sebészeti pontosságra, a mondandó vég nélküli cizellálására. Minél hamarabb szólni kell.

Rituálé és internet

rituálé, újság, reggel, internet

Itt a digitális forradalom, a netes tartalomszolgáltatók nyerték a választást a hagyományos médiával szemben, meghalt a nyomtatott sajtó, Kumin Viktóriának szájába kell rágni, mi a blog – bombasztikus kijelentések járják át a közfigyelmet kapó, ám belterjes hazai netvilágot. Ezzel szemben a józanságnak szinte alig van hangja. Pedig tere lenne.

Tartalom átvétel
More comments here Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...