PR

Az újragondolt pokerbonuszklub.hu

A pokerbonuszklub.hu régi főoldala (részlet)
A pokerbonuszklub.hu új főoldala (részlet)

Sok időt töltsön egy látogató az oldaladon, vagy gyorsan találja meg, amit keres? Pörögjön az oldalletöltés, és minél több oldalt nézzen meg ügyfeled, vagy egyetlen oldal behívásával tudjon tájékozódni és dönteni? Ha sok oldalt megnéz a portálon, vajon megtalálta, amit keresett? És persze: vásárolt-e a termékedből, melyet online kínálsz? Kézre esően használható, könnyen áttekinthető, az eszközök széles skáláján azonos élményt nyújtó az oldalad? A webdesign talán legfontosabb kérdései ma ezek. (x)

A vezérigazgató felel

apple, életérzés, magánlevél, PR, Steve Jobs

Még vitás, hogy a külön ügyfélszolgálat, a Twitter-fiók vagy a Facebook-oldal a legjobb hely a végfelhasználók kérdéseinek online megválaszolására. Annyi azonban bizonyos, az Apple ebben a kérdésben is igen kreatív. Ugyanis maga a cégvezető, Steve Jobs válaszol időnként a felvetődött kérdésekre. A szakmai és egyéb weblapok ilyenkor szinte azonnal szétszórják az üzenetet, a valós emailforgalmat bizonyító képek kelnek szárnyra, hamar számos nyelvre fordítják a mondandót – többsoros hír lesz az igazgató néhány szavából.

Rituálé és internet

rituálé, újság, reggel, internet

Itt a digitális forradalom, a netes tartalomszolgáltatók nyerték a választást a hagyományos médiával szemben, meghalt a nyomtatott sajtó, Kumin Viktóriának szájába kell rágni, mi a blog – bombasztikus kijelentések járják át a közfigyelmet kapó, ám belterjes hazai netvilágot. Ezzel szemben a józanságnak szinte alig van hangja. Pedig tere lenne.

Tartalom átvétel
More comments here Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...