A távolság mint üveggolyó. A Balládium új projektjéről

üveggolyó, távolság, projekt, balládium, szöveg

– Eljuttatunk egy üzenetet Pálnak, aki szokása szerint nincs közöttünk. Nem is tudjuk, hogy merre jár éppen, de tudjuk, hogy él, és fogékony az ilyesmire. Mondjuk, kipróbáljuk, hány ember érintésével jut el hozzá a mondat, amit megfogalmazunk. – Mondatot mindenki tud mondani – vágott közbe Júdás. – Én azt javaslom, ezt juttassuk el a Facebook segítségével Pálnak! – Apró, fényes gömböt gurított az asztalon a laptop mellé. A társaság nézte egy darabig, aztán Fülöp húzta magához az üveggolyót.

A Goldenblog szokásosan botor tombolásának idején a hazai blogoszféra szerintem egyik legjelentősebb alkotója, Balla D. Károly körüzenetben indította el virtuális felolvasótermének harmadik projektjét. Ennek lényege: arra kérte fel a meghívott vendégeket, hogy az alábbi kapcsolt két hívószóra reagálva készítsenek szöveget: } távolság } { üveggolyó {.

Nagy megtiszteltetés és öröm számomra, hogy ebben a projektben BDK meghívására magam is részt vehetek. Ez idáig csakis a magam feje után sikerült szövegeket létrehozni, számomra így különleges feladat volt, hogy megadott témára kellett elkészíteni egy írást.

Hogy sikerült-e megoldanom a feladatot, a Balládium blogfelületén lehet ellenőrizni. Ahogy érdemes megolvasni, a többi résztvevőnek milyen képzettársításai támadtak József Attila „távolsági üveggolyójáról”.

„– Eljuttatunk egy üzenetet Pálnak, aki szokása szerint nincs közöttünk. Nem is tudjuk, hogy merre jár éppen, de tudjuk, hogy él, és fogékony az ilyesmire. Mondjuk, kipróbáljuk, hány ember érintésével jut el hozzá a mondat, amit megfogalmazunk. – Mondatot mindenki tud mondani – vágott közbe Júdás. – Én azt javaslom, ezt juttassuk el a Facebook segítségével Pálnak! – Apró, fényes gömböt gurított az asztalon a laptop mellé. A társaság nézte egy darabig, aztán Fülöp húzta magához az üveggolyót.”
More comments here
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...