Szabadon jó!

Bejelentkeztem, és befogadtak a Szabad Szoftver Konferencia szegedi szervezői, így vehettem részt ma a TIK-ben a világnap kapcsán rendezett eseményen. Szégyen ide, vagy oda, nekem a TIK is újdonság volt, és jó érzés, hogy a konferenciateremben viszonylag népes hallgatóság előtt beszélhettem arról, amihez érintőlegesen értek is.

Hullámzó volt a magam szövege is – bölcsész vagyok, de legalább bevallottam –, hullámzóak voltak a többiek is, de minden előadás, amelyen részt vettem, szakszerű, tartalmában meggyőző volt. Persze az is tény, nem mindenki képes jól előadni, eladni azt, amit ténylegesen tud.

Lelkesen értékeltem – igazi kritikus vagyok, ha esetleg nem tűnt volna fel – az előadásokat, bízom abban, segítek az előadóknak. Ahogy abban is, magam is kapok visszajelzéseket, és kicsit jobban sikerül a legközelebb eladni a lopott holmit.

Végül, de nem utolsósorban, sikerült ismerősökkel is összefutni, sőt, egy eddig csak twitteres kapcsolatot a valóság talajára is helyezni. Igaz, @habosvilla?

More comments here