Riporter kerestetik weblaphoz

Frissítés: A munka gazdára talált. Köszönöm az érdeklődést mindenkinek!


Kellemetlen, rossz ízű írás ez, de muszáj megírnom. Át fogok adni egy arra méltó embernek feladataim közül egyet, talán a leginkább kedveltet. Sajnálom, hogy így kell lennie, de jó okom van erre.

Főszponzoruk térdre hullása után igencsak röviddé vált a takaró a szegedi kosarasok számára. Úgy alakult, hogy immár nem tudnak nekem fizetni. Eddig honlapjuk technikai karbantartását és tartalmakkal való feltöltését végeztem. Ez a gyakorlatban egy Drupal oldal menedzselését jelentette, illetve, hogy kimentem valamennyi hazai meccsre, ott fotóztam, majd tudósítást írtam erről. A klubigazgató látott el, főként telefonon, a meccsközi információkkal.

Ez a munka nem megterhelő, sőt, a legkellemesebb valamennyi eddigi feladatom közül. A jó hangulatáról, a könnyedségéről a kosaraslányok gondoskodnak, a főnököm igen-igen kedves ember. Meccsekre járni egyébként is kikapcsolódás, és az sem jelent túlzottan nagy megterhelést, hogy az átlagosnál kicsit jobban képben kell lenni.

Nem azért nem csinálom tovább, mert nem fizetnek a munkáért. Azért nem csinálom tovább, mert ez után nem fizetik ki az időmet, amelyet ezzel töltök. Messzire vezető menet lehetne az, hogy miért nem fér bele az életembe egy szerda–szombat ritmusú, néhány órás ingyenes extra elfoglaltság, de a helyzet az, hogy ez idő alatt más, valóban jövedelmet hozó munkát tudnék végezni.

Akire szükség lenne: sportot, ezen belül a kosárlabdát szerető, írni és alapszinten fotózni tudó ember, egyetemista, aki meccsenként néhány ezer forintért cserébe vállalja a kosárcsapat honlapjának tartalmi frissítését. Előny, ha képes weboldalról tartalmat CMS-rendszer segítségével feltölteni. A Drupalhoz nem kell értenie, azt megoldom én.

Nagyon várom a jelentkezőket, őszintén örülnék, ha zökkenőmentesen átadhatnám a csapat honlapját másnak. Ha érdekel, a kapcsolati oldalon tudsz jelezni.

More comments here