Pornó

A láthatóság (és a pornó) alapvető manapság. Hogyan találnak rád? Ha azt nyújtod nekik (például: pornó), amit keresnek. És mit keresnek? Pornó, szex, szűz. De főleg pornó. A pornó népszerű. A pornó trend. Kimúlhatatlanul keresett tartalom a pornó.

Eleddig vajmi keveset írtam le itt azt a szót, hogy pornó, mégis az átkattintások egy komoly részét hozza a pornó. A különböző keresőszavakkal kísért pornó. Pornó mesejelenetek. Pornó fehérneműben. Szegedi alkalmi pornó. Rendőrsztoris pornó. Pornó nő nélkül. Pornó tanfolyam. Pornó ingyen. Pornó online. Kemény pornó.

Ez a helyzet persze kérdéseket teremt (és pornó tartalmakat ugyanúgy.) Vajon egy bejegyzés, amelyben tendenciózusan pornó van (úgymond ha kell pornó, ha nem, közbevetőleg – pornó –, néha zárójelben), mennyire lesz észrevehető (és pornográf)? Ha sokszor kiírom, igyekezve nyelvtanilag is helyes környezetbe ágyazni a pornó szót (tehát hogy úgy tűnjék, nem öncélú pornó, hanem üzleti pornó, sőt közszolgálati pornó), jobban megtalálnak-e a pornó lelkes keresői? Ez a kérdés tehát a pornó ügyében.
Pornó szavakat írok tehát ebbe a bejegyzésbe, lehetőleg minél többször beleszőve a mondatokba, hogy pornó. Abban bízom, azt valószínűsítem a pornó okán, hogy ez az írás elegáns helyet talál-e magának a pornó digitális óceánjában, mindazon webes tartalmak között, melyekben megtalálható a pornó.

Ez a bejegyzés természetesen fals, mert nincsenek benne pornó sztárok, pornó képek, pornó videók, de még csak pornó történeteket sem lehet itt olvasni. Ebben a szövegben a pornó önmaga jogán szerepel, pornó mint pornó. Líraibban: puszta pornóként veszem ajkamra a pornó szót. A pornó betűképe az egyetlen ok, amiért ennek a szövegnek az a címe, hogy pornó és szógyakoriságát tekintve a pornó szó a névelő és a kötőszó örök elsőségét veszélyezteti.
Mert kell a pornó. A pornó ahhoz kell, hogy megtaláljanak. Hogy a pornó szóra keresve, amely igen-igen népszerű keresőszó – különösen Nógrád, Heves, Békés, Vas és Tolna megyékben. Ezek a pornó megyéi –, idekeveredjen az olvasó.

A következő kérdés persze, mit érez majd ő, amikor bár itt pornó az ígéret, de voltaképpen egy fia pornó nincs. Semmi. Vágyott látni pornó sztárokat, pornó videókat, online pornó tv adását, ingyen online pornót. De amikor idekattint kiéhezve mindarra, ami pornó, nem talál pornót.
Pornó nélkül mit ér az oldal? Hovatovább: pornó nélkül mit érek én? Csak pornó tehet láthatóvá. Pornó mesejelenetek. Pornó fehérneműben. Szegedi alkalmi pornó. Rendőrsztoris pornó. Pornó nő nélkül. Pornó tanfolyam. Pornó ingyen. Pornó online. Kemény pornó.

Pornó a mi webes istenünk, hozzád imádkozunk pornó az elejétől fogva. Tégy bennünket láthatóvá, de szabadíts meg a pornótól. Mert élsz és uralkodol mindörökké, pornó.

More comments here