változás

A mozdulatlan Android

Gingerbread az az Androidnak, mint XP a Windowsnak

Állandóság és változás kényes egyensúlya határozza meg az informatika lehetőségeit is. Nem léphetünk kétszer ugyanabba a folyóba, mondja helyesen a bölcs, de ettől még a folyónak és az észlelő szubjektumnak stabilan léteznie kell. Lefordítva a lefordítandókat: a felhasználók nem szeretik, ha váratlanul arrébb teszik a folyót, vagy éppen egy tengert találnak helyette. De ugyanúgy rühellik, ha a folyó minden áldott nap ugyanúgy fodrozódik. A kényes egyensúlyt megtalálni nehéz, de elengedhetetlen valamennyi szereplő számára.

Légy érdekes!

Armstrong érdekes kis lépés változás hírek keresés talál

Nem mi keressük az információt, az talál meg minket. Milyen egyszerű ez a formula, mégis forradalmi változást hozhat sok tekintetben. Akárcsak azok a bizonyos armstrongi lépések a Holdon. Persze tudjuk, a katolikus egyház ettől nem omlott össze, a geo-, vagy épp heliocentrikus világkép is egészen jól tartja magát. Azonban valami mégis elkezdődött ott. Ahogy ma az információkkal.

Lesz tavasz

Bámészkodtam csak a kisváros buszpályaudvarán. Az első igazán szép tavaszi nap volt, amikor végre lekerül a kabát az emberről, női lábak és karok maradnak fedetlen, amikor göndör hajtincsek úsznak a szélben. Amikor még valahol mélyen akár azt is elhiszem magamról, hogy ember vagyok annak ellenére, hogy már két hete nem fürödtem, hogy az utcán alszom, hogy azokat a cigiket szívom, amiket mástól kunyerálok el.

Tartalom átvétel
More comments here Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...