fogyasztás

Az Android megszelídítése

Kevesebb fogyasztás, adatforgalom; kényelmesebb felhasználói élmény

Androidos telefonunk sok mindenre képes, azonban mindez erőforrásokat emészt fel. Ha fontos, hogy telefonunk akkumulátora, előfizetésünk adatkorlátja a lehető tovább bírja, érdemes úgy beállítani a készüléket, hogy csak a legszükségesebb műveleteket végezze el (értelemszerűen: használhassuk telefonként, határidőnaplóként, alapvető tájékozódási eszközként).

Termék és információ

A Facebook jobb, mint az Iwiw, a Twitter jobb, mint a Buzz, a Gmail kényelmesebb, mint a Yahoo, a Freeblog tetszetősebb, mint a Blogter. Ezek mondható, személyes preferenciákat kifejező, érvényes mondatok. De mondható-e, pontosabban észrevesszük-e a különbséget, ha csak azt látjuk, tegyük fel, egy linkként: sajtból van a hold – Index, sajtból van a hold – Origó?

Légy érdekes!

Nem mi keressük az információt, az talál meg minket. Milyen egyszerű ez a formula, mégis forradalmi változást hozhat sok tekintetben. Akárcsak azok a bizonyos armstrongi lépések a Holdon. Persze tudjuk, a katolikus egyház ettől nem omlott össze, a geo-, vagy épp heliocentrikus világkép is egészen jól tartja magát. Azonban valami mégis elkezdődött ott. Ahogy ma az információkkal.

Tartalom átvétel
More comments here